ÜRÜNLER / DAMLAMA SULAMA GÜBRELERİ /
RHİNO NPK SERİSİ

>




FORMÜLLER

  • RHİNO NPK SERİSİ 12-0-42+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 15-30+15+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 16-8-24+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 18-18-18+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 20-20-20+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 25-5-10+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 30-10-10+ME 
  • RHİNO NPK SERİSİ 7-7-40+ME 

 

FORMÜLLER TOPLAM AZOT AMONYUM AZOTU ÜRE AZOTU NİTRAT AZOTU P2O5 K2O Fe Zn Mn Cu B Mo
20-20-20+ME 20 4 10 6 20 20 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001
7-7-40+ME 7   4 3 7 40 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001
15-30-15+ME 15 7 8   30 15 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001
25-5-10+ME 25 8 17   5 10 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001
12-0-42+ME 12   12     42 0,05 0,05 0,05 0,05   0,002
16-8-24+ME 16 5 11   8 24 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001
18-18-18+ME 18 6,5 11,5   18 18 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001
20-20-20+ME 20 4 16   20 20 0,05 0,04 0,04 0,02 0,01 0,001
7-7-40+ME 7 5 2   7 40 0,05 0,04 0,04 0,02 0,01 0,001
30-10-10+ME 30 2 28   10 10 0,05 0,05 0,05 0,05   0,001

 

 

BİTKİ UYGULAMA ZAMANI
Sera ve Açık Tarla Sebzelerinde; Kavun, Karpuz, Çilek Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 4-5 kez uygulanır.
Elma, Armut, Ayva, Şeftali, Kiraz, Vişne, Kayısı, Nektarin, Erik Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır.
Üzüm, Muz, Nar, İncir, Narenciye, Zeytin, Çay Çiçeklenmeden sonra 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır
Fındık, Ceviz, Antep Fıstığı, Kestane Meyve tutumundan itibaren 20 gün ara ile 3-4 kez uygulanır.
Lahana, Turp, Havuç, Kereviz, Karnabahar Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır.
Soğan, Sarımsak Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır.
Şeker Pancarı, Patates, Çeltik vb Yumru oluşumundan itibaren hasada kadar 1-2 kez uygulanır.
Süs Bitkileri Gelişme döneminde 30 gün ara ile 2-3 kez uygulanır.
Pamuk, Mısır, Ayçiçeği, Soya, Kanola, Tahıllar (Buğday, Arpa, Yulaf, Çavdar vb), Baklagiller, Yem Bitkileri vb Bitkilerin 4-5 yapraklı döneminden hasada kadar 1-2 kez uygulanır.
Yeşil Alanlar İhtiyaç duyuldukça 2-3 kez uygulanır.

Uygulama Şekli: Yapraktan 100-200 g/100 l suya, topraktan 4-5 kg/da

Share: